Експерт: Банки не прагнуть здешевити іпотечні кредити

Четвер, 22 березня 2007, 19:47

Оскільки вартість приваблюваних ресурсів залишається досить високою, банки не прагнуть здешевити іпотечні кредити. Таку думку висловив начальник відділу іпотечного кредитування АКБ "Укрсоцбанк" Роман Тищенко, якого цитує прес-служба банку.

Однак, як стверджує експерт, в умовах конкуренції, що підсилюється, вони намагаються залучити клієнтів або розширенням продуктового ряду або цікавими акціями.

Укрсоцбанк постійно працює над збільшенням кількості програм і поліпшенням їхньої якості в сфері надання іпотечних кредитів. Недавно був представлений новий продукт за назвою "Легкий кредит". Він припускає нарахування знижених відсотків по іпотечних кредитах (10,5% річних) протягом перших двох років користування кредитом.

Коли клієнт бере кредит, у перші роки сума виплат найбільша. Банк зумів дозволити собі перенести частина цих клієнтських процентних виплат на більше пізніше час. Ця пропозиція є унікальною для українського ринку іпотечного кредитування.

Реклама:

Крім того, стартувала акція Укрсоцбанку "5 на 25", що протриває з 12 березня по 12 серпня 2007 року. Вона надає можливість покупки в кредит житла на вторинному ринку зі зниженим авансом у розмірі 5% строком до 25 років. Акція, у першу чергу, орієнтована на молодих людей, що вирішили вперше купити житло, але при цьому не мають особливих заощаджень для виплати авансу.

Finance.ua

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!