Янукович переживає, що Семенюк йому мало відраховує

Середа, 21 березня 2007, 16:08

Прем'єр-міністр Віктор Янукович стурбований низьким рівнем надходжень від приватизації цього року.

Про це Янукович сказав на розширеному засіданні Кабміну за підсумками 2006 року, що проходить за участю голови Верховної Ради Олександра Мороза.

Зокрема, він відзначив, що при плані надходження від приватизації до держбюджету цього року на рівні 10 млрд. гривень, у тому числі в першому кварталі - 1,1 млрд. гривень, на сьогодні практично такі надходження склали 300 млн. гривень, або 26% від плану на перший квартал.

Янукович відзначив, що повторюється торішня ситуація, коли Фонд держмайна протягом року постійно переглядав свої плани по приватизації, і в результаті вони залишилися тільки на папері.

Реклама:

Янукович запропонував тісно зв'язати приватизацію державних об'єктів з фондовим ринком.

Як повідомлялося, у січні-лютому Фонд державного майна перерахував до державного бюджету 141,399 млн. гривень, отриманих від продажу державного майна.

Надходження від приватизації в січні-лютому склали 117,83% від помісячного плану надходжень від приватизації, затвердженого Мінфіном.

В 2006 приватизація принесла бюджету 552,4 млн. гривень.

У держбюджеті-2007 надходження від приватизації державного майна заплановані на рівні не менш 10 млрд. 587,7 млн. гривень.

"Обком"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!