"Нафтогаз" запустив 10 нових свердловин за місяць

Вівторок, 20 березня 2007, 18:59 -

"Укргазвидобування" у лютому 2007 року ввело до експлуатації 10 нових свердловин, у тому числі вісім газових і дві нафтові.

Про це повідомила прес-служба компанії у вівторок.

Газопромислове управління (ГПУ) "Шебелинкагазвидобування", структурний підрозділ підприємства, минулого місяця ввело три газових свердловини на Кобзівському родовищі, по одній - на Вишневецькому та Ланнівському родовищах, ГПУ "Полтавагазвидобування" - три газових і одну нафтову свердловини на Яблунівському родовищі і ще одну нафтову - на Куличихинському родовищі.

У повідомленні "Укргазвидобування" також зазначається, що видобуток газу зі свердловин, введених у 2007 році, склала майже 15,5 млн. куб. м, нафти і газового конденсату - близько 1 тис. тон.

Реклама:

Обсяг буріння по компанії в січні-лютому 2007 року виявився на рівні аналогічного періоду 2006 року, склавши понад 43 тис. м, у тому числі розвідницького 24 тис. м, експлуатаційного - 19 тис. м.

"Укргазвидобування" за два місяці поточного року ввело в експлуатацію 20 нових свердловин - у два рази більше, ніж у січні-лютому 2007 року.

"Укргазвидобування", найбільше газодобувне підприємство в Україні, є дочірньою компанією НАК "Нафтогаз".

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: