У Секретаріаті обурилися, що Янукович кроїть бюджет

П'ятниця, 2 березня 2007, 19:01

У Секретаріаті президента вважають, що уряд повинен нести відповідальність за заниження розрахунків, котрі вони давали при формуванні бюджету на 2007 рік.

Про це сказав керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Олександр Шлапак на брифінгу в п'ятницю в Києві.

"Розрахунки, запропоновані президентом України в бюджет 2007 року - як по макропоказниках, так і за соціальними стандартами, - виявилися точними, а урядові - заниженими", - підкреслив Шлапак.

Він зазначив, що проблема не в арифметиці, а у відповідальності.

Реклама:

"Яку відповідальність несе міністр соціальної політики пан Папієв (міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв), що ввів в оману уряд та Верховну Раду, через розрахунки якого близько 10 млн. пенсіонерів не доодержали в першому кварталі понад 800 млн. грн.", - сказав Шлапак.

Шлапак також зазначив, що пасивність уряду в рішенні житлово-комунальних питань, проблем у ліквідації боргів по заробітній платі свідчить про те, що соціальні питання для уряду сьогодні залишаються "на другому або третьому плані".

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!