За вказівкою Табачника КРУ розібралося зі станом суспільної моралі

П'ятниця, 16 березня 2007, 17:50

На виконання доручення віце-прем’єр-міністра Дмитра Табачника ГоловКРУ у І кварталі поточного року досліджено ефективність використання 2,6 млн. грн. коштів державного бюджету, виділених у 2005, 2006 роках Національній експертній комісії з питань захисту суспільної моралі на здійснення контролю у сфері захисту суспільної моралі.

Про це повідомила прес-служба Кабміну.

КРУ постановило, що до цього часу законодавчо не визначено фаховий рівень окремих працівників Нацкомісії, зокрема не визначено кваліфікаційні вимоги до посади експерта.

В Нацкомісії працюють експерти з різним фаховим рівнем: інженери (7 осіб - 35%), педагоги (4 особи – 20%), психологи (3 особи – 15%), філософи та працівники культури (по 2 особи), 1 юрист та 1 доктор медичних наук.

Реклама:

Експертизу, як правило, проводить один експерт, що може негативно вплинути на якість експертних висновків, їх об’єктивність та неупередженість.

З метою підвищення ефективності використання бюджетних коштів, що спрямовуються на здійснення контролю у сфері захисту суспільної моралі, розроблено ряд пропозицій.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!