Бойко, Воронін та Бакулін відбули до Лондона

Середа, 14 березня 2007, 13:24

14 березня міністр палива та енергетики Юрій Бойко відбув на Український енергетичний самміт до Лондона.

Український енергетичний самміт вперше проводиться у рамках Українського інвестиційного самміту, що вже третій рік поспіль збирає у Лондоні українських та британських урядовців, ключових інвесторів та представників фінансових компаній, передає прес-служба Мінпаливенерго.

На Українському енергетичному самміті Юрій Бойко виступить з доповіддю, в якій представить програму модернізації українського енергетичного сектору та пов’язані з нею інвестиційні можливості для міжнародного бізнесу.

На самміті також будуть присутні голова правління НАК "Нафтогаз України" Бакулін, голова ради СП "Укргазенерго" Воронін, представники Міжнародної енергетичної агенції, компаній Vanco Energy, Шелл Юкрейн Експлорейшн енд Продакшн, ДТЕК, Capital Oil, AES, CEZ, Regal Petroleum.

Реклама:

Також, планується зустріч Юрія Бойка із заступником держсекретаря торгівлі та промисловості Великобританії з питань енергетики Лордом Пітером Траскоттом та його головним політичним радником Річардом Марріоттом. Крім того, міністр зустрінеться з керівництвом компаній Merrill Lynch та Morgan Stanley, банку Credit Swiss.

За підсумками візиту Бойко дасть інтерв’ю радіокомпанії ВВС.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!