У Дніпропетровську "цивільні особи" напали на завод

Середа, 14 березня 2007, 13:59

У середу в 7:20 ранку група цивільних осіб на чолі з колишнім головою правління ВАТ "Дніпропетровський лакофарбовий завод ім. Ломоносова" Юрієм Козаком увірвалася в будинок заводоуправління.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомив заступник голови правління ВАТ з адміністративних питань Олександр Щуцький.

За його словами, Козак зайняв кабінет голови правління заводу і виставив на прохідну охорону з цивільних осіб, без яких-небудь ознак відмінностей, котрі забарикадувалися всередині будинку.

Люди в цивільному, зазначив заступник голови правління, не пропустили до будинку представників діючого керівництва ВАТ, обраного на загальних зборах акціонерів 24 січня цього року, а саме заступника голови правління з адміністративних питань ВАТ Щуцкого та заступника голови правління - фінансового директора ВАТ Ганну Жиляєву.

Реклама:

"За словами охорони, їм заборонив нас пускати екс-голова правління Козак, але документально вони не змогли підтвердити його повноважень. У будинок пропустили тільки голову спостережної ради Сергія Василенко, якому повідомили, що рішенням Верхньодніпровського районного суду міста Дніпропетровська Козак відновлений на посаді", - повідомив Щуцький.

За інформацією представника менеджменту, Козак та представники охорони відмовилися надати їм копію судового рішення, яка згадується.

Щуцький зазначив, що 24 січня цього року, за підсумками загальних зборів акціонерів, на якому було переобране керівництво заводу, Козак "не висловив заперечень до рішення зборів і добровільно підписав наказ про своє звільнення".

За словами Щуцького, за рішення про зміни в керівництві ВАТ "Дніпропетровський лакофарбовий завод ім. Ломоносова" проголосували акціонери, що володіють більш 70% акцій.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!