"РосУкрЕнерго" попередила Тимошенко, що тримає своє слово

Вівторок, 13 березня 2007, 10:43

Компанія "РосУкрЕнерго", ексклюзивний постачальник російського і середньоазіатського газу в Україну, заявляє про дотримання усіх своїх контрактних зобов'язань.

"Наша компанія цілком дотримується всіх домовленостей і поставляє необхідний обсяг газу за прийнятними цінами", - цитує слова компанії РИА "Новости".

Так у компанії відповіли на виступ лідера БЮТ Юлії Тимошенко за відмову від послуг "РосУкрЕнерго" у постачаннях природного газу в Україну.

"Звертаємо увагу, що виконання всіх контрактних зобов'язань є тією основою, що забезпечує стабільність і надійність постачань газу в Україну", - наголосили в "РосУкрЕнерго".

Реклама:

Як відомо, у понеділок Тимошенко повідомила, що фракції БЮТ і "Наша Україна" внесли в парламент проект постанови про розірвання всіх угод з "РосУкрЕнерго".

"Ми вимагаємо прийняти проект постанови, внесений БЮТ і "Нашою Україною", щодо угоди з "РосУкрЕнерго" і всіма афільованими до "РосУкрЕнерго" енергокомпаніями", - сказала вона.

Тимошенко також виступила за повернення до ратифікованих українським парламентом угод з Туркменією, Росією, Узбекистаном і Казахстаном "Про прямі угоди без посередників у забезпеченні України природним газом".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!