"Наша Україна" стурбована долею українських газопроводів

Понеділок, 5 лютого 2007, 13:11

Фракція "Наша Україна" пропонує почати III сесію парламенту V скликання із заслуховування інформації прем'єр-міністра Віктора Януковича про переговори з Російською Федерацією щодо газотранспортної системи України.

З такою ініціативою в понеділок у ході засідання погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій і комітетів виступив лідер фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко.

За словами Кириленка, в останні дні з'явилася інформація про те, що уряд України готує передачу в концесію газотранспортну систему України.

Лідер "Нашої України" заявив, що прем'єр-міністр Янукович повинен проінформувати парламент про зміст і суть переговорів з керівництвом Російської Федерації щодо газотранспортної системи України.

Реклама:

Кириленко також заявив, що його фракція вважає неможливим розгляд яких-небудь інших питань у парламенті доти, доки не буде заслухана інформація уряду.

Нагадаємо, президент Віктор Ющенко раніше заявив, що в даний момент Україна й Росія не ведуть змістовного діалогу щодо параметрів і принципів використання газотранспортної системи України.

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!