Непокірні облгази об'єднаються в асоціацію

Понеділок, 5 лютого 2007, 14:50

ВАТ "Закарпатгаз", "Волиньгаз", "Львівгаз", "Чернівцігаз", "Івано-Франківськгаз" і "Чернігівгаз" ініціюють створення Всеукраїнської асоціації підприємств по газопостачанню й газифікації.

Про це на прес-конференції повідомив голова наглядацької ради "Закарпатгаз" Любомир Шершун, передає proUA.

"Ми виступаємо з ініціативою створення всеукраїнської асоціації газорозподільні компанії, запрошуємо до участі в ній всі аналогічні підприємства", - сказав Шершун.

За словами топ-менеджера "Закарпатгазу", програма створюваної асоціації буде презентована найближчим часом.

Реклама:

Метою створення об'єднання Шершун назвав об'єднання інтересів підприємств по газопостачанню й газифікації для протидії незаконним і корупційним діям окремих представників влади в паливно-енергетичному комплексі, що шкодять національним інтересам держави й українських споживачів.

Нагадаємо, ВАТ "Закарпатгаз", ВАТ "Волиньгаз”, ВАТ "Львівгаз", ВАТ "Івано-Франківськгаз", ВАТ "Чернівцігаз" і ВАТ "Чернігівгаз" звинувачують НАК "Нафтогаз України" у спробі збанкрутувати підприємства, а НКРЕ - у спробах позбавити облгази ліцензій на користь компанії "Росукренерго".

За деяким даними, акціонером згаданих західноукраїнських облгазів є екс-народний депутат, власник компанії "Контініум" Ігор Еремєев.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!