Кращою бізнес-школою США визнали Уортон. Гарвард лише другий

Вівторок, 27 лютого 2007, 12:06

Рейтинг журналу Fortune, присвячений кращим бізнес-школам США з погляду перспектив працевлаштування їхніх студентів, очолила школа Уортона Пенсильванського університету у Філадельфії. В середньому, кожний випускник цієї школи одержить по три пропозиції від роботодавця з річною зарплатою в 100 тисяч доларів.

Навчання в Уортоні, що триває 21 місяць, обійдеться слухачеві в 90 тисяч доларів.

При цьому у вартість навчання не включена плата за проживання, витрати на харчування й навчальні матеріали.

Спеціалізація студентам також пропонується досить різноманітна: маркетинг, стратегічний менеджмент, підприємництво та інше.

Реклама:

На другому місці в списку Fortune перебуває бізнес-школа Гарвардського університету (Harvard Business School), що розташований у місті Кембрідж, штат Массачусетс. Навчання, вартістю 90 тисяч доларів, тут триває 24 місяця. При цьому середня зарплата випускника становить 97 тисяч доларів на рік.

Третє місце в списку займає бізнес-школа Массачусетского технологічного інституту (Massachusetts Institute of Technology), також розташована в Кембриджі. Дворічна програма навчання обійдеться студентові в 86 тисяч доларів. При цьому зарплата випускника цієї бізнесу-школи, після завершення утворення складе 97,5 тисяч доларів.

Лєнта.ру

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!