Донецькі холодильники злякалися іноземних

Четвер, 22 лютого 2007, 12:46

Група "Норд" звернулася в Міністерство економіки з проханням провести антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну побутової техніки.

Про це повідомив директор Департаменту антидемпінгових розслідувань і захисту внутрішнього ринку Мінекономіки Михайло Іванюк, передає proUA.

Скарга від "Норду", що надійшла на адресу Мінекономіки 7 лютого, за словами Іванова, у даний момент проходить "антидемпінгову процедуру, метою якої є розгляд доказів на предмет їхньої повноти та причин для порушення антидемпінгового розслідування".

Мінекономіки обіцяє до 8 березня подати звіт про результати антидемпінгової процедури на розгляд Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі, що вже повинна буде прийняти остаточне рішення, чи є підстави для порушення антидемпінгового розслідування.

Нагадаємо, президент ЗАТ "Група "Норд" Валентин Ландик заявляє про засилля на українському ринку імпортної побутової техніки за заниженими цінами, що змушує вітчизняних виробників переорієнтуватися на зовнішні ринки. За даними групи, заниження цін при імпорті техніки досягає 160%.

Реклама:

Підприємства групи "Норд" виробляють холодильники, кухонні плити, кондиціонери, пилососи, електроводонагрівачі тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!