У UMC новий генеральний директор

Четвер, 22 лютого 2007, 15:56

Наглядова рада оператора мобільного стільникового зв'язка UMC, 100% якого володіє російська компанія Мобільні телесистеми (МТС), звільнив з посади генерального директора компанії Адама Вояцького, який звільнився за власним бажанням, призначивши замість нього віце-президента МТС Павла Павловського.

"Новим генеральним директором UMC і керівником БОУ призначений Павло Павловський, який нині є керівником бізнес-одиниці МТС - Закордонні компанії", - йдеться в повідомленні прес-служби російської компанії.

Вояцький, повідомляє МТС, після закінчення контракту з компанією вирішив повернутися в Польщу ы продовжити кар'єру в телекомунікаційній галузі там.

"UMC перебуває у відмінному фінансовому становищі, демонструє високі темпи росту - у цьому більша заслуга Адама", - говориться в повідомленні.

Реклама:

Павловський працює в МТС із 2003, з 2006 - віце-президентом, директором бізнесу-одиниці "МТС - Закордонні дочірні компанії". Він також є членом наглядової ради UMC.

Як повідомлялося раніше, у листопаді 2005 року акціонери UMC призначили гендиректором Вояцького, що виконував раніше обов'язки гендиректора.

Ерік Франке, що раніше займав посаду гендиректора, перейшов на посаду віце-президента компанії МТС.

2005 рік UMC закінчила із чистим прибутком 323,6 млн доларів, збільшивши виторг на 44,4% у порівнянні з 2004 до 1,2 млрд доларів.

UMC - перший оператор мобільного зв'язку в Україні, створений в 1992 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!