Янукович вирішив разом з Тимошенко боротися проти тарифів

Середа, 21 лютого 2007, 11:11

Прем'єр-міністр Віктор Янукович доручив першому віце-прем'єр-міністру, міністру фінансів Миколі Азарову і віце-прем'єр-міністру, міністру будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Володимиру Рибаку розглянути можливість зменшення диференціації тарифів на житлово-комунальні послуги в різних регіонах.

Про це Янукович сказав на засіданні Кабміну в середу, передає Обком з посиланням на "Українські новини".

"Нам потрібно подумати, як зробити тарифи справедливими для кожного регіону, не може бути, щоб оплата житлово-комунальних послуг різко відрізнялася одна від одної в різних регіонах", - сказав Янукович.

Він також відзначив необхідність зняття політичного контексту в питаннях тарифів на послуги ЖКГ і у відповідальності за це уряду і керівництва регіонів.

Реклама:

Янукович сказав, що не згоден з позицією, коли уряд не несе відповідальності за підвищення тарифів у 18 регіонах, де місцеву владу представляють представники опозиційних сил - блоків Юлії Тимошенко та "Наша Україна".

Він доручив міністрові економіки Володимиру Макусі познайомитися з керівниками регіональних управлінь цінової інспекції і особисто проконтролювати справедливість тарифів, встановлених у регіонах.

Він зробив зауваження Макусі за те, що, як з'ясувалося в ході поїздки у вівторок Януковича до Чернігова, Макуха не знайомий з керівником цінової інспекції в цьому регіоні.

Говорячи про справедливість тарифів, прем'єр відзначив, що не можна допустити, щоб більше всього тарифи підвищувалися в регіонах з найнижчим рівнем заробітної плати, як це зараз є в західних регіонах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!