Топ-10 міст для бізнесу й кар'єри від Forbes

Понеділок, 12 лютого 2007, 18:44

Такі старожили, як Атланта, Остін і Північна Вірджинія-Вашингтон, сьогодні вже не є лідерами традиційного рейтингу "Кращих міст для бізнесу й кар'єри" американського журналу Forbes.

Їх змінили такі новачки, як Х'юстон - завдяки високому нафтоприбутку - і Фенікс, що піднявся завдяки будівельному буму й приросту населення.

Так, на думку Forbes, в 2006 році лідером рейтингу стало місто Альбукерке (Нью-Мексико), де ріст прибутковості склав 3%.

За ним іде столиця Кароліни - Ролі. Найбільшими роботодавцями цього міста є університет North Carolina State University, компанії WakeMed Health & Hospitals, SAS Institute, Rex Healthcare, Tri-Arc Food Systems.

Реклама:

На третьому місці опинився Х'юстон (Штат Техас) з ростом прибутковості в 2,2%. А великими роботодавцями виступили такі компанії як Royal Dutch Shell, ExxonMobil, Administaff, Continental Airlines, Halliburton.

Далі в топ-10 потрапили такі міста: Бойсе (Штат Айдахо), Ноксвілл (штат Теннесі), Фінікс (Арізона), на 7-м місці - Нешвілл (штат Теннесі), на 8 позиції - Дарем у Північній Кароліні, далі йде Фейеттвілль (Арканзас), замикає десятку Індіанаполіс (штат Індіана).

Варто відзначити, що половина "кращої десятки" є новачками рейтингу.

Даний список пропонує широкий діапазон вибору для того, хто шукає місце для початку бізнесу або ж нової роботи в США.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!