Суд заборонив ГоловКРУ розповісти, що діється в "Укрзалізниці"

Вівторок, 30 січня 2007, 12:47

Суд заборонив Головному контрольно-ревізійному керуванню (ГоловКРУ) розголошувати результати перевірки Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"), повідомив глава ГоловКРУ Петро Андрєєв на прес-конференції у вівторок.

За його словами, судове рішення прийняте за позовом ЗАТ "Інтертранс", що займається вантажними перевезеннями.

Андрєєв відзначив, що ГоловКРУ подало апеляцію на це рішення.

За його словами, до прийняття даного судового рішення ГоловКРУ направило результати перевірки уряду й керівництву "Укрзалізниці", а також у Генеральну прокуратуру.

Реклама:

"Думаю, будуть порушені кримінальні справи", - сказав Андрєєв.

Як повідомлялося, ГоловКРУ в середині січня оприлюднило акт про результати ревізії діяльності "Укрзалізниці" за період 2005 - першого півріччя 2006 р., у ході якої були виявлені фінансові порушення на суму близько 2 млрд. грн.

Екс-гендиректор "Укрзалізниці" Василь Гладких заявив про політичне підґрунтя звинувачення ГоловКРУ у фінансових порушеннях ж/д адміністрації в 2005-2006 р. За його твердженням, Господарський суд Києва визнав недійсними висновки ГоловКРУ, а діючий гендиректор "Укрзалізниці" Володимир Козак направив лист зі спростуванням висновків перевірки на ім'я керівництва ГоловКРУ.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!