Черновецькому примарилося, що кияни розрахувалися за комунальні послуги на 47%?

Понеділок, 29 січня 2007, 14:13

Читачі “Української правди”, що мешкають у Києві, масово сповіщають про фальсифікацію даних щодо оплати ними комунальних послуг за новими тарифами на сайті Головного інформаційно-обчислювального центру (ГІОЦ) КМДА.

В суботу, 27 січня, на форумі “Української правди” з’явилися численні повідомлення (http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,1806072) користувачів про те, що на сайті ГІОЦ в розділі Personal Account (http://www.personal-account.kiev.ua/ - послуга з оперативного перегляду динаміки платежів громадян за комунальні послуги) з’явилися записи щодо оплати ними у січні 2007 р. послуг ЖКГ за грудень 2006 р., у той час як насправді ніхто з них не здійснював такі платежі.

Користувачі форуму „УП” повідомляють, що суми платежів в цих записах були такими ж, які вони сплатили за комунальні послуги за листопад 2006 р. у грудні 2007 р.

У повідомленнях користувачів форуму щодо фальсифікації записів про оплату комунальних послуг за грудень 2006 р. фігурують ЖЕКи №№ 0404, 0606, 2402, 2105, 4091, 1001, 808.

Реклама:

Нажаль, кореспондентам „Економічної Правди” не вдалося перевірити цю інформацію, адже від сьогодні сторінка Personal Account на сайті ГІОЦ раптово закрилася на реконструкцію.

Тож, з огляду на такі повідомлення щодо фальсифікації даних про сплату комунальних послуг у столиці за новими тарифами, виникає питання достовірності відомостей про рівень їх сплати, що повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Як сповіщали минулого тижня інформагентства, за словами Анатолія Голубченка на 26 січня рівень сплати киянами комунальних послуг склав 47%.

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!