Ющенко похвалив уряд Януковича

Понеділок, 29 січня 2007, 16:45

Президент Віктор Ющенко вітає плани уряду забезпечити вступ України до СОТ в першому півріччі 2007 року, повідомила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова на брифінгу.

Говорячи про підсумки Всесвітнього економічного форуму в Давосі, Ванникова відзначила, що президент підтримує будь-які ініціативи уряду, спрямовані на збільшення економічного потенціалу України і її міжнародної ваги.

"Саме тому глава держави виражає солідарність у прагненні Кабінету міністрів посилити економічний розвиток України шляхом швидкого вступу до СОТ й поліпшенні її (України) транзитних можливостей", - сказав прес-секретар президента.

За її словами, на думку президента, для досягнення мети - вступу України до СОТ в першому півріччі цього року - необхідно об'єднати зусилля Кабінету міністрів, Верховної Ради та Секретаріату президента.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, 26 січня в Давосі прем'єр-міністр Віктор Янукович в інтерв'ю журналістам заявив, що на шляху вступу до СОТ Україні залишилося вирішити три питання й це може відбутися в першому півріччі нинішнього року.

Глава уряду відзначив, що Україні залишилося врегулювати: питання у відносинах зі Сполученими Штатами Америки, дотації агропромисловому комплексу й урегулювання "так званого боргу Киргизії".

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!