ОТР-банк виручить кондитерів Порошенка

П'ятниця, 26 січня 2007, 11:09

В 2007 році кондитерська корпорація Roshen залучить близько 40 млн. дол. кредитних коштів.

За інформацією фінансового директора корпорації Наталії Барановської, "якщо не вдасться відшукати дешевший кредит", корпорація буде співробітничати з ОТР-банком. При цьому конкретні умови кредитування поки не розголошуються.

Юрій Шаблієнко, начальник експортного відділу Roshen, відзначив, що кредит буде взятий для завершення будівництва логістичного центра в м. Яготин Київської області.

Будівництво об'єкта було почато в 2006 році, його завершення намічене на травень 2008 року.

Реклама:

"Це дозволить акумулювати готову продукцію й сировину в одному місці, прискорити обробку вантажо- і товаропотоку, мінімізувати транспортні й людські витрати", — пояснив фахівець.

Планується, що загальна площа центра буде становити більше 50 тис. кв. м. Проект припускає зональний розподіл приміщення (зони готової продукції й сировини). На сьогоднішній день корпорація Roshen не має централізованої системи складських приміщень, що сповільнює процеси доставки сировини й готової продукції.

Roshen володіє Київською, Кременчуцькою, Вінницькою, Маріупольською кондфабриками в Україні. З 2002 року до складу корпорації входить Липецька кондфабрика "Ліконф", а в 2006 році корпорація придбала Клайпедськую фабрику Klaipedos konditerija.

"Дело"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!