Гайдук вкладе купу грошей у будівництво метзаводу на Кубані

Середа, 17 січня 2007, 17:41

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" може збільшити інвестиції в будівництво металопрокатного заводу в Армавірі, повідомив директор ЗАТ "Армавірський металургійний завод" Ілля Буга.

Раніше з посиланням на ІСД повідомлялося, що корпорація вкладе в проект 220-250 млн. доларів. Як повідомив Буга, цей обсяг інвестицій буде значно перевищено.

"Зараз ми ведемо переговори із двома італійськими компаніями про поставку на завод основного устаткування, обговорюємо специфікацію. Протягом січня, думаю, підпишемо контракт. Тому що в проект заставляється найсучасніше встаткування, раніше запланований обсяг інвестицій ми значно перевищимо", — сказав директор, не уточнивши, однак, нові обсяги вкладень.

Він повідомив також, що зараз в Армавірі здійснюється відведення земельної ділянки під будівництво й ведеться підготовка до основних будівельних робіт.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що генеральний директор ІСД Олег Мкртчан, перший віце-губернатор Краснодарського краю Олександр Ремезков і мер Армавіра Джамбулат Хатуов у середині серпня 2006 року заклали в Армавірі перший камінь у фундамент заводу.

Завод буде випускати арматуру, профіль, куточок, швелер та інші металеві вироби.

"Дело"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!