Тарута витратить на реконструкцію Алчевського меткомбінату 10 млрд. грн.

Вівторок, 26 грудня 2006, 20:23

До 2010 року корпорація Індустріальний союз Донбасу має намір інвестувати в реконструкцію ВАТ "Алчевський металургійний комбінат" 10 млрд. грн.

Як відзначається в прес-релізі, що відбувся у вівторок на меткомбінаті врочистий запуск прокатного стану-3000 став одним з етапів даної програми.

У церемонії запуску взяли участь голова Ради директорів корпорації Індустріальний союз Донбасу Сергій Тарута, голова Луганської обласної державної адміністрації Олександр Антіпов, мер Алчевська Володимир Чуб, генеральний директор Алчевського меткомбінату Тарас Шевченко.

Прокатний стан-3000 змонтований на базі стану-2800 (ширина аркуша металу, що прокочує, збільшилася на 200 мм - до 3000 мм).

Реклама:

Вартість модернізації склала 700 млн. грн. Як відзначили на підприємстві, модернізація була проведена в рекордно короткий термін - за 40 днів.

Як повідомляється в прес-релізі підприємства, у цілому програма реконструкції Алчевського меткомбінату на 2004-2010 роки припускає комплексне рішення ключових виробничих і соціальних завдань підприємства.

Після завершення модернізаційних робіт річний випуск металопродукції на АМК збільшиться вдвічі: чавуну - до 6,8 млн. тонн, сталі - 7,5 млн. тонн, прокату - 6,5 млн. тонн.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!