"Укрзалізниця" цього року вклала в колію 1,4 млрд. грн.

П'ятниця, 22 грудня 2006, 18:23

Цього року на залізницях України загалом модернізовано майже 751 км. Це що на 150 км більше, ніж в минулому році. В цілому вкладено 1 млрд. 400 млн. грн.

Про це повідомив головний інженер Головного управління колійного господарства "Укрзалізниці" Василь Яковлєв, передає прес-служба відомства.

"Це значний обсяг робіт, але він нас повністю не задовольняє. Залишається майже 1250 км колії, ремонт яких вже прострочено. В зв’язку з цим на 2007 рік заплановано модернізувати 1375 км.", - зазначив Яковлєв.

За інформацією чиновника, на оновлення колії в наступному році планується спрямувати 1 млрд. 600 млн. грн. Крім того, "Укрзалізниця" планує закупити нову колійну техніку на 750 млн. грн.

Реклама:

"Такі кошти на закупівлю колійної техніки передбачено проектом фінансового плану залізниць на 2007 рік, що знаходиться на затвердженні в уряді", - сказав Яковлєв.

Зокрема, наступного року планується модернізувати ділянки на таких напрямках, як Дніпропетровськ-Донецьк, що належить Придніпровській та Донецькій залізниці, та Здолбунів-Красне Львівської залізниці.

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!