Банк БЮТівця Жеваго вирішив з ТОВ стати ВАТ

Середа, 20 грудня 2006, 17:40

Банк "Фінанси і Кредит" змінить форму власності: з товариства з обмеженою відповідальністю він буде перетворений у відкрите акціонерне товариство. Відповідне рішення було прийняте на загальних зборах учасників банку.

Як повідомили в "Фінанси і Кредит", учасники банку вирішили, що їхні частки будуть пропорційно обмінені на прості іменні акції номіналом 0,5 грн. при незмінному статутному капіталі банку - 519 млн. грн.

Раніше голова правління банку Володимир Хливнюк заявляв, що перетворення у ВАТ дозволить банкові реалізувати раніше заявлені плани щодо продажу у середньостроковій перспективі до 25% акцій інвесторові або проведенні первинного розміщення облігацій (IPO).

"Фінанси і Кредит" заснований у 1990 році. У даний час його учасниками є ЗАТ F&C Realty (48,95%), ТОВ "Асканія" (48,6%), НАК "Нафтогаз України" (2,44%) та Центральне правління українського суспільства глухих (0,003%).

Реклама:

Банк "Фінанси і кредит" входить до однойменної групи, контроль над якою здійснює народний депутат від БЮТ Костянтин Жеваго.

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!