Бойко до нового року розбереться із ситуацією навколо облгазів

Четвер, 14 грудня 2006, 17:44

Міністерство палива та енергетики має намір розібратися із ситуацією щодо імовірного тиску правоохоронних і контролюючих органів на 6 облгазів.

Про це заявив журналістам перший заступник міністра палива та енергетики Вадим Чупрун, повідомили у прес-службі міністерства.

Коментуючи можливий тиск правоохоронних органів на компанії з поставок газу й газифікації "Чернівцігаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз", "Чернігівгаз", "Волиньгаз" й "Львівгаз", посадова особа сказала, що міністерство збирається розібратися із цією ситуацією протягом поточного року.

"Думаю, до нового року ми вирішимо цю проблему, - сказав він.

Реклама:

Нагадаємо, народний депутат, член фракції "Наша Україна" Олексій Івченко заявляв, що на облгази, які перебувають у Західній Україні, готуються рейдерські атаки.

Шість відкритих акціонерних товариств з газопостачання й газифікації "Волиньгаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз", "Львівгаз", "Чернівцігаз" й "Чернігівгаз" звернулися з відкритим листом до президента Віктора Ющенка із проханням втрутитися в ситуацію з переслідуваннями даних компаній правоохоронними й контролюючими органами й розглянути дане питання на засіданні Ради національної безпеки та оборони.

14-15 грудня в 2006 р. у Києві пройдуть акції протесту працівників шести газопостачальних підприємств - "Волиньгаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз", "Львівгаз", "Чернівцігаз" й "Чернігівгаз".

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!