Янукович: Несвоєчасне прийняття Бюджету-2007 загрожує важкими наслідками

Середа, 13 грудня 2006, 17:59

Прем’єр-міністр Віктор Янукович вважає, що несвоєчасне прийняття бюджету на наступний рік загрожує важкими соціально-економічними наслідками.

Про це глава уряду заявив під час відкриття чергового засідання Кабінету міністрів, коментуючи ситуацію з накладанням президентом вето на Бюджет-2007, повідомляє прес-служба Кабміну.

На думку прем’єр-міністра, надані главою держави пропозиції щодо покращення соціальних показників у бюджеті на наступний рік не мають відповідного фінансового забезпечення.

За словами Віктора Януковича, такий приклад вже мав місце у 2005 році, коли бюджет був свідомо перевантажений "популістськими заходами", а непрямі податки "перевищили всі межи".

Реклама:

"Нам пропонується на папері знайти 10 мільярдів гривень. Але, як знає кожен громадянин нашої держави, гроші з неба не падають. Їх треба заробляти для того, щоб працювала економіка", - заявив Віктор Янукович.

Прем’єр-міністр вирішив настрахати Ющенка, що у тому випадку, якщо не буде своєчасно прийнято бюджет, не будуть виплачуватись своєчасно соціальні виплати - перш за все, це пенсії та соціальні виплати малозабезпеченим сім’ям.

За словами глави уряду, він ще раз звертатиметься до президента з пропозицією сісти за круглий стіл разом з Радою парламентської коаліції й знайти спільне рішення з цього питання.

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!