Уряд підпорядкував авіацію Рудьковському

П'ятниця, 3 листопада 2006, 10:15

Кабінет міністрів видав постанову, якою утворино Державну авіаційну адміністрацію, як орган у складі Міністерства транспорту та зв'язку.

Адміністрацію створено на базі Державного департаменту авіаційного транспорту та Державної служби з нагляду за забезпеченням безпеки авіації, котрі ліквідовано, передає Ліга.

У постанові говориться, що до утворення органу з розслідування авіаційних подій Державна авіаційна адміністрація здійснює розслідування подій з цивільними повітряними суднами, які відбулися на території України, а також у встановленому порядку розслідування подій з цивільними повітряними суднами України, які відбулися на території інших держав.

Міністерство транспорту та зв'язку є правонаступником Державної служби за наглядом за забезпеченням безпеки авіації, Державна авіаційна адміністрація - правонаступником Державного департаменту авіаційного транспорту.

Реклама:

Нагадаємо, що напередодні Мінтрансзв'язку припускало створення до кінця поточного року єдиного авіаційного органу.

Однак дотепер не було відомо, яку структуру буде мати орган, що курує роботу авіаційної сфери. Правда, очікувалося, що в ході створення цього органу буде реорганізовано Державіаслужбу та Укравіатранс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!