Ющенко заветує податки від Януковича - Яценюк

Вівторок, 28 листопада 2006, 10:46

Президент Віктор Ющенко накладе вето на прийняті Верховною Радою напередодні розгляду проекту Держбюджету-2007 поправки до податкового законодавства і запропонує уряду підтримати компромісний варіант цього закону.

Таку думку у понеділок в інтерв’ю журналістам висловив перший заступник голови секретаріату Арсеній Яценюк, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Варіант - банально підписати - не виходить. Оскільки є цілий ряд серйозних зауважень", - сказав Яценюк.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Олександр Мороз заявив, що парламент на поточному пленарному тижні не розглядатиме в другому читанні проект Державного бюджету на 2007 рік.

За його словами, Кабмін зволікає із внесенням законопроекту про Держбюджет-2007, оскільки глава держави досі не підписав закон, яким вносяться зміни в податкову систему України.

Реклама:

Мороз зауважив, що якщо президент не підпише цей закон, то в проекті Держбюджету наступного року будуть враховані всі зміни, що стосуються оподаткування.

Він також зазначив, що Кабмін не знає, вносити документ з усіма положеннями про оподаткування, які були вилучені, чи вносити новий проект закону".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!