Тулуб хоче стати безробітним?

П'ятниця, 8 вересня 2006, 18:54

Замість міністерства вугільної промисловості в Україні повинна працювати національна компанія, підлегла міністерству палива та енергетики. Про це під час "гарячої" телефонної лінії повідомив головний вугільник країни Сергій Тулуб.

"Я вам скажу, хоча я і міністр, сьогодні такого міністерства нема в жодній країні Європи, і на сьогоднішній день його структура не працює так, як треба. Я вважаю, що повинна бути національна, державна компанія, господарюючий суб'єкт, і він повинен бути підлеглим міністерству палива й енергетики", - цитує кореспондент Ліга Сергія Тулуба.

За словами міністра, створення такої компанії можливо тоді, коли буде налагоджена робота галузі, відновлена система нарядів і система безпеки на шахтах. Тулуб підкреслив, що процес реформування дуже хворобливий для галузі.

В той же час він уточнив, що нове керівництво мінвуглепрому змінює його структуру управління. Зокрема, у 2,5 рази збільшилося число людей (до 40), що відповідають за питання, пов'язані з виробничою підготовкою. Сергій Тулуб поскаржився, що раніше цими проблемами займалося тільки 19 чоловік.

Реклама:

Нагадаємо, 25 липня 2005 року президент Ющенко підписав указ, відповідно до якого міністерство палива та енергетики реорганізоване шляхом виділення з його складу міністерства вугільної промисловості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!