Костусєв залишився без роботи

Середа, 6 вересня 2006, 17:25

Комітет Верховної Ради з питань економічної політики задовольнив заяву Олексія Костусєва про звільнення з посади голови Антимонопольного комітету, а також підтримав призначення на цю посаду регіонала Ігоря Шарова. Таке рішення сьогодні було прийнято на засіданні комітету.

Костусєва було запрошено на засідання комітету, однак він там так і не з'явився, повідомляє Ліга.

Голова комітету Володимир Заплатинський повідомив, що звіт про свою роботу Олексій Костусєв представить у парламенті.

В той же час перший заступник голови комітету Микола Катеринчук вважає, що було б корисно заслухати звіт голови АМКУ і на засіданні комітету. Це було б доцільно як для претендентів на посаду голови АМКУ, так і для всіх інших з метою розуміння проблем антимонопольного законодавства. Катеринчук впевнений, що Костусєв міг би розповісти на засіданні комітету про те, чого не встиг зробити.

Реклама:

Також на засіданні комітету було розглянуто подання прем'єра Януковича про призначення на посаду голови Антимонопольного комітету Ігоря Шарова. Його кандидатуру підтримали 10 з 11 присутніх членів комітету.

Катеринчук, в свою чергу, пропонував перенести розгляд даного питання на наступне засідання. Він звернув увагу, що зараз ведуться коаліційні переговори і можлива зміна сфер відповідальності.

Блок "Наша Україна", за словами Катеринчука, також зацікавлений, щоб посаду голови АМКУ займав хтось з його членів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!