20 червня 2021

Публікації
Чи хоче голова наглядової ради Нафтогазу відсторонити Вітренка, умови приватизації ОГХК: підсумки тижня для держпідприємств
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 11-18 червня?
Новини
18:00
Новини вихідних: 5,4 мільярди до 30-ї річниці незалежності, цінові рекорди газу
Про що всі говорили на вихідних.
17:50
Аналітики про заяву голови наглядової ради Нафтогазу: незрозуміло, чи це її власна думка, чи позиція наглядової ради
Аналітики заявили, що наразі незрозуміло, чи відображає заява голови наглядової ради Клер Споттісвуд щодо відсторонення голови правління Нафтогазу її власну думку, чи позицію наглядової ради як органу управління.
17:06
Кабмін продовжив повноваження деяким членам наглядової ради УЗ
Кабінет міністрів продовжив повноваження деяким членів наглядової ради "Укрзалізниці", контракти з якими закінчилися 19 червня, на строк до трьох місяців.
14:44
УЗ завершила перемовини з Крюківським заводом щодо поставки 100 нових пасажирських вагонів
Укрзалізниця завершила переговорну процедуру з Крюківським вагонобудівним заводом щодо поставки 100 нових пасажирських вагонів.
13:01
Банки заробили на комісіях майже на 2 мільярди більше ніж роком раніше
Банківська система у цьому році станом на 01.04.2021 отримала дохід на комісіях майже на 2 мільярди більше ніж за аналогічний період у 2020.
12:11
У Кабміні пояснили куди підуть 5,4 мільярди до 30-ї річниці незалежності
У Кабінеті міністрів зазначили, що витрати у 5 423,2 мільйона гривень передбачені до 30-ї річниці незалежності України крім святкових урочистостей включають масштабні інфраструктурні проєкти.
10:00
Австралія подасть скаргу в СОТ через “винну” суперечку з Китаєм
Австралія подасть офіційну скаргу до Світової організації торгівлі (СОТ) після того, як в минулому році Китай запровадив мита на австралійські вина до 218%.