7 липня 2018

Новини
18:38
Смартфони можуть "підглядати" за користувачами - дослідження
В результаті тестування 17 тис. популярних Android-додатків з метою з'ясувати, чи записують вони звук з мікрофонів мобільних пристроїв, будь-яких свідчень передачі аудіофайлів на сторонні домени виявлено не було.
17:22
В Нігерії побудують один з найбільших НПЗ у світі
Найбагатша людина Африки, мільярдер Аліко Данготе, планує до 2020 року побудувати в Нігерії один із найбільших НПЗ у світі, вартість проекту оцінюється в 10 млрд доларів.
16:17
Протеже Кононенка отримав ще 136 мільйонів на вуглезбагачення
Державні шахтоуправління Донецької області 19 червня уклали дві угоди з ПрАТ "Центральна збагачувальна фабрика "Мирноградська" про послуги щодо збагачення вугілля на загальну суму 136,30 млн гривень.
15:41
Київавтодор замовив ремонт дощової каналізації на 133 мільйони і "сховав" кошторис
"Київавтодор" замовила ТОВ "БРК Гідросервіс" реконструкцію дощової каналізації на Броварському проспекті у Києві за 133,31 млн грн. і не оприлюднив дані про ресурси та кошториси разом із договором, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів із ринковими цінами на предмет можливого завищення.
14:27
ЄБРР назвав перешкоди для входження в капітал "Ощадбанку"
Відсутність закону про вдосконалення корпоративного управління в держбанках, ухваленого Верховною Радою 5 липня, було однією з ключових, але не єдиною перешкодою, для входження ЄБРР в капітал державного "Ощадбанку".
13:10
Питне водопостачання в Україні під загрозою – "Київводоканал"
У "Київводоканалі" попереджають, що через припинення поставок та зупинку виробництва рідкого хлору на "Дніпроазоті" можуть бути проблеми із подальшим знезараженням питної води.
12:03
"Нафтогаз" подав зустрічний позов до "Київтеплоенерго"
НАК "Нафтогаз України" подав зустрічний позов до "Київтеплоенерго" в рамках спору між сторонами щодо правонаступництва газових боргів і укладення договору на постачання газу.
11:05
Реформування ринку природного газу під загрозою – EBA
Затягування з запровадженням добового балансування на ринку природного газу загрожує зривом його реформування.
10:00
Офіційний курс: гривня суттєво зміцнилася
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 12 копійок, встановивши його на 9 липня на рівні 26,31 гривні.