Schoenherr виграла премію ILO Client Choice Awards 2011 в Україні

Понедельник, 14 марта 2011
Київський офіс міжнародної юридичної фірми Schoenherr став володарем престижної премії "Вибір клієнта - 2011"(Client Choice Award - 2011) за даними авторитетного міжнародного рейтингового видання International Law Office (ILO). Премія "Вибір клієнтів " присуджується юридичним фірмам, які були рекомендовані юристами компаній (інхаусами) на основі оцінки рівня послуг, що надаються.

Инновации в действии

Щорічно переможці відбираються за кількістю критеріїв, до числа яких входять якість надаваних юридичних послуг, вартість послуг, ступінь комерційної обізнаності, ефективна комунікація, прозорість системи оплати і звітності по наданим послугам, максимально оперативне реагування на запити клієнта, застосування сучасних технологій роботи.

У цьому році було премійовано 49 юридичних фірм за результатами опитування більш ніж 2 000 юристів з юридичних департаментів по всьому світу. Від кожної країни переможцем стає одна юридична фірма і один юрист з кожної галузі.

"Ми хочемо скористатися цією можливістю і висловити подяку всім нашим клієнтам, які брали участь у голосуванні. Важко переоцінити значення цієї нагороди. Хоча київський офіс з моменту його заснування в 2006 році переважно фокусувався на обслуговуванні іноземних клієнтів щодо здійснення прямих іноземних інвестицій в Україні, зараз він пропонує - разом з гарною репутацією - результати успішних проектів, значну експертизу, інноваційні рішення і вдалий баланс ціни і якості для обслуговування нових клієнтів ", - говорить Александр Попп, керуючий партнер київського офісу Schoenherr.

Київський офіс міжнародної юридичної фірмі Schoenherr був відкритий в 2006 році. Сьогодні в Київському офісі Schoenherr працює 11 юристів, які надають консультації великим українським та міжнароднім компаніям у всіх областях комерційного права. Спеціалізація фірмі охоплює широкий спектр юридичних послуг у галузі корпоративного права; злиття і поглинання; банківського та фінансового права; антимонопольного та конкурентного права; нерухомості та будівництва; трудового права; оподаткування; енергетики; арбітражу; інтелектуальної власності.