125 сертифікатів на оплату комунальних послуг буде розіграно серед пенсіонерів клієнтів Банку Кредит Дніпро

Пятница, 2 октября 2009
З 1 жовтня стартує другий етап «Програми підтримки пенсіонерів» Банку Кредит Дніпро. На цей раз акція носить назву «Даруємо тепло»!


Инновации в действии

Кожен пенсіонер, що став клієнтом Банку до 15 січня 2010г., гарантований одержить піврічну підписку на «Пенсійну газету», а також можливість взяти участь в розиграші 125 сертифікатів по 400 гривень на оплату комунальних послуг. А для військових пенсіонерів до дня Озброєних сил України буде розіграна підписка на видання «Сад і город» та «Полювання і рибалка».

В рамках акції «Даруємо тепло!», вкладники, що відкрили в банку депозит «Пенсійний» строком від 6 місяців, одержать відсотки вище за звичні. Вони складуть до 23,5 % річних в гривні. Виплата відсотків здійснюватиметься щомісячно. Мінімальна сума внеску — 500 грн. Клієнти, що оформили рахунок для зарахування пенсій (у т. ч. військових пенсій), зможуть одержувати 13% річних на залишок по картковому рахунку.

Банк Кредит Дніпро вже 7 років є уповноваженою банківською установою Пенсійного фонду та Міністерства праці і соціальної політики України по виплаті пенсій і грошової допомоги. За ці роки Банк став лідером по кількості одержувачів пенсії в Дніпропетровській області.