Новини 19 жовтня: Рада ухвалила бюджет-2024 в першому читанні, компанії з ЄС в обхід санкцій допомагають Росії

Четвер, 19 жовтня 2023, 21:00

Про держбюджет. Верховна Рада ухвалила проєкт бюджету на 2024 рік в першому читанні.

Про обхід санкцій. Низка європейських компаній в обхід санкцій ЄС відіграли критично важливу роль у розбудові Росією "Арктик СПГ 2" - нового масштабного проєкту з видобутку та скраплення природного газу на крайній півночі Сибіру.

Про імпорт РФ. Казахстан заборонив експорт до Росії 106 видів високотехнологічних товарів, які можуть бути використані у війні.

Про енергооб’єкти. Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО від 17 жовтня 2023 року "Про організацію захисту та забезпечення безпеки функціонування об'єктів критичної інфраструктури та енергетики України в умовах ведення воєнних дій".

Реклама:

Про видатки бюджету 2023. Президент Володимир Зеленький підписав закон №10038, яким вносяться зміни до цьогорічного бюджету, а саме збільшуються видатки на оборону та безпеку на понад 300 мільярдів гривень.

Ексклюзиви ЕП

Тігіпко продав "Кузню на Рибальському" Мазепі. Що робитиме інвестбанкір із 40 гектарами на березі Дніпра?

Чому власник групи ТАС вирішив продати актив у розпал війни та які плани в інвестбанкіра Ігоря Мазепи на перспективну ділянку?

Реклама:

У 2024 році понад 2 мільярди людей проголосують. Уже зараз всі хвилюються через ШІ. Що відбувається?

У 2024 році проголосують понад 2 мільярди людей, у тому числі в США, ЄС та Великобританії. Проте вже зараз усі хвилюються через ШІ. Що відбувається?

Реклама: