Новини 21 серпня: запуск частини водогону на Дніпропетровщині, найбільший небанківський обмінник втратив ліцензію

Понеділок, 21 серпня 2023, 21:00

Про борги. Протягом останніх трьох місяців кількість боргів в Єдиному реєстрі боржників зросла більше, ніж на пів мільйона - це майже стільки ж, як від початку повномасштабної війни до травня 2023 року.

Про воду. У понеділок була запущена перша нитка магістрального водогону на ділянці "Інгулець – Кряжеве", який  почали будувати на третій день теракту на Каховській ГЕС – він забезпечить водою чверть населення Кривого Рогу

Про валюту. Національний банк анулював ліцензію ТОВ "Фінод", найбільшого небанківського обмінника. Причина – невиконання вимог Національного банку усунути порушення.

Про крипту. Bitcoin продовжує дешевшати, збільшуючи втрати, понесені протягом минулого тижня - найгіршого з листопада минулого року.

Реклама:

Про експорт. Україна завершує роботу з міжнародним страховим ринком над схемою страхування зернових суден, що прямують до чорноморських портів – частково кошти на покриття братимуть з "дорожного фонду"

Ексклюзиви ЕП

Заморожені російські активи можуть працювати на Україну вже сьогодні. Як це зробити?

Активи РФ на рахунках європейського депозитарію продовжують генерувати сотні мільйонів доларів прибутків. Податки з цих прибутків Україні отримати простіше, ніж самі активи. Як саме?

Реклама:

Реклама: