Новини 22 червня: Україна отримає $60 млрд від учасників конференції в Лондоні, росіяни намагались зруйнувати ще одну дамбу

Четвер, 22 червня 2023, 21:00

Про URC-2023. Учасники Конференції з відновлення України в Лондоні, яка тривала в середу й четвер, сукупно пообіцяли скерувати додаткові 60 мільярдів доларів на потреби Києва у відновленні й відбудові.

Про транзит газу. Міністр економіки Герман Галущенко заявив, що шанси Києва і Москви домовитися про продовження п'ятирічного контракту на транзит газу, підписаного в 2019 році, невеликі.

Про ЗАЕС. Президент Володимир Зеленський повідомив, що Росія ймовірно готується вчинити теракт на Запорізькій атомній станції, який може призвести до викиду радіації.

Про Сенниченка. Колишній голова фонду державного майна Дмитро Сенниченко, втікач та фігурант справи НАБУ щодо заволодіння 500 млн грн держкоштів, зареєстрував фірму в Валенсії (Іспанія). 

Реклама:

Про атаку на дамбу. Росія розглядає масштабний теракт на південному сході України з метою створення безлюдної "санітарної зони", і з цією метою намагалася атакувати "Кинджалами" дамбу у Кривому Розі.

Ексклюзиви ЕП

Почому харчі для військових

З травня військові та силовики звітують про свої закупівлі під час війни, у тому числі про продукти харчування. ЕП порівняла ціни з 2 тис контрактів з розрахунками Держстату. Що з цього вийшло?

Реклама:

Ринок таксі під час війни та повітряних тривог: як змінилися тарифи та умови

Скільки коштує поїздка в таксі перед комендантською годиною і під час повітряних тривог та що ще впливає на тарифи.

Реклама: