"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За перший тиждень Укрпошта видала 1 мільйон безкоштовних LED-ламп

Субота, 4 лютого 2023, 12:48 -

За перший тиждень роботи програми обміну ламп розжарювання на LED у відділеннях Укрпошти українці обміняли перший мільйон своїх старих ламп.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти. 

Зазначається, що програма стартувала 31 січня в обласних центрах та великих містах України, куди були доставлені перші 4 млн ламп. Так, кияни за тиждень обміняли понад 162 тис ламп, харків’яни – понад 80 тис, дніпряни – 88 тис, львів’яни – 69 тис.

Додається, що наступного тижня ще 6 млн лампочок будуть доступні в містах районного значення. До кінця лютого, завдяки пересувним відділенням Укрпошти, лампи мають надійти й до найменших сіл по всій країні, щоб освітлювати домівку кожного українця. 

Реклама:

За словами генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського,  переважна більшість людей прийшли до відділень без попередньої реєстрації. 

Він додав, що за тиждень охочих обміняти лампи зголосилося більше: ті, хто зареєструвався в Дії, тільки з середи почали отримувати підтвердження на обмін, дехто вже встиг прийти у відділення, а дехто отримає лампи на наступному тижні.

Відтак, планується на першому етапі в найближчі місяць-півтора видати до 20 млн нових енергоощадних LED-ламп.

Реклама:

Читайте також: Програма запрацює з 1 лютого: як безкоштовно замінити лампи розжарювання на LED-лампи

Нагадаємо:

За перші три дні програми з обміну ламп розжарювання на LED-лампи в віділеннях Укрпошти українці обміняли понад 750 тисяч штук.

Українці з 30 січня можуть обміняти 5 старих ламп розжарювання на стільки ж LED-ламп.

Програма безкоштовного обміну старих електричних ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи стартувала з 16 січня у режимі бета-тестування.

Реклама: