Новини 11 січня: втрати РФ через "стелю" цін на нафту, імпорт електроенергії в Україну

Середа, 11 січня 2023, 21:00 -

Про "стелю" цін на нафту РФ. Обмеження Заходу стосовно цін на російську нафту коштує Кремлю 160 млн євро (172 млн доларів) на день.

Про імпорт електроенергії в Україну. З початком 2023 року розпочався імпорт електроенергії до України з Європи, поки що він відбувається у невеликих обсягах, однак Міністерство енергетики розраховує на його збільшення.

Про стелю цін на російські нафтопродукти. Представники Мінфіну США під час зустрічей у Європі цього тижня обговорюють план запровадження та рівень стелі цін на російські нафтопродукти.

Про "Укроборонпром". Державний "Укроборонпром" налагодив серійне виробництво 82-мм мінометних пострілів за кордоном – на потужностях однієї з країн-членів НАТО. 

Реклама:

Про ситуацію зі світлом. Споживання електроенергії в Україні станом на 10:00 11 січня підвищилось через суттєве зниження температури на сході і в центрі країни. Внаслідок цього зріс дефіцит потужності.

Ексклюзив ЕП

Аеропорти біля кордонів України: як дістатися міст Європи за невеликі гроші

Реклама:

Які маршрути доступні для українців та як зекономити на квитках, якщо летіти до пункту призначення з аеропортів сусідніх країн?

Реклама: