Після краху FTX криптогігант Binance підтримав створення регуляторної бази: деталі

Вівторок, 20 грудня 2022, 14:47 -

Найбільша криптобіржа світу Binance заявила про приєднання до Сhamber of Digital Commerce (Палати цифрової торгівлі) - провідної асоціації блокчейну і торгівлі криптовалютою.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Binance приєднується до Виконавчого комітету Палати цифрової торгівлі разом з іншими гравцями галузі, щоб рухати вперед блокчейн-індустрію", - йдеться у повідомленні.

"Як організація, що знаходиться в центрі стрімкого зростання галузі та складного нормативно-правового середовища, робота рука об руку з законодавчими, регуляторними органами та галузевими групами, такими як Палата цифрової торгівлі, є обов’язковою для нашої спільної місії сприяння сталому розвитку нормативної бази для криптовалют та блокчейну, що забезпечує захист користувачів", - заявила віце-президент Binance зі зв’язків із громадськістю Джоан Кубба.

Реклама:

"Технологія блокчейн - це майбутнє фінансів", - сказав віце-президент із зв’язків із громадськістю Палати цифрової торгівлі Блейн Ретмаєр.

"Наші члени представляють провідні організації, які прагнуть побудувати необхідну інфраструктуру для забезпечення більш надійної та інклюзивної фінансової системи. Binance зарекомендувала себе як лідер у цій новій екосистемі, і ми раді вітати їх та їхній внесок у наш Виконавчий комітет", - додав він.

Зазначається, що Binance співпрацюватиме з Палатою цифрової торгівлі, "щоб навчати, популяризувати та пропонувати рішення для деяких із найактуальніших проблем, що впливають на галузь".

Реклама:

Зокрема, біржа братиме участь у дослідженнях, круглих столах, робочих групах і дискусіях з політиками та регуляторами, щоб допомогти запровадити норми та правила.

Нагадаємо:

Сем Бенкман-Фрід, засновник збанкрутілої криптовалютної біржі FTX, був заарештований 12 грудня на Багамських островах після пред’явлення звинувачень прокуратурою США.

Засновника FTX Сема Бенкмана-Фріда, якого арештували на Багамах за запитом США, американські регулятори звинуватили в здійсненні багаторічної схеми обману інвесторів.

Засновник криптобіржі FTX Сем Бенкман-Фрід вирішив погодитися на екстрадицію із Багамських островів в США для пред'явлення звинувачень в шахрайстві.

За 24 години найбільша криптобіржа світу Binance зареєструвала виведення коштів на суму 1,9 млрд доларів на тлі оголошення Binance про "тимчасове призупинення" виведення стейблкоїна USDC.

Читайте також: Крах FTX: як Сем Бенкман-Фрід завалив криптогіганта вартістю 30 мільярдів доларів

Економічна правда

Реклама: