Маск поставив ультиматум співробітникам Twitter: овертайм або звільнення

Середа, 16 листопада 2022, 18:55 -


Інновації в дії

Мільярдер та власник Twitter Ілон Маск розіслав працівникам електронні листи, у яких вимагає зобов’язатись працювати у високо інтенсивному режимі або прийняти пропозицію звільнення з компанії з компенсацією.

Про це повідомляє Bloomberg.

Співробітники, які погоджуються перепрацьовувати, мають заповнити онлайн-форму до 17:00 за нью-йоркським часом у четвер. Тому, хто не готовий до такого режиму роботи, Маск запропонував тримісячну вихідну допомогу.

Маск написав, що для того щоб Twitter досяг успіху, "нам потрібно буде бути надзвичайно жорсткими".

"Лише виняткова продуктивність становитиме прохідний бал", – додав він.

У примітці Маск зазначив, що в майбутньому у Twitter більше домінуватимуть інженери, які складатимуть більшість співробітників і матимуть найбільший вплив на компанію. 

Twitter він назвав "компанією з програмного забезпечення та серверів", але додав, що функції дизайну та управління продуктом як і раніше будуть дуже важливими і підпорядкованими йому.

Нагадуємо:

Новий власник Twitter Ілон Маск пізно ввечері в середу вперше надіслав співробітникам електронного листа, щоб підготувати їх до "важких часів попереду" і заборонити віддалену роботу, якщо він особисто не схвалить її.

Компанія Twitter тимчасово закрила свої офіси у п'ятницю після оголошень співробітникам про те, що їх проінформують електронною поштою цього ж дня, чи будуть вони звільнені.

Новий очільник Twitter Ілон Маск планує звільнити до половини співробітників Twitter в рамках масштабного скорочення витрат компанії.