Новини 22 серпня: євро коштує менше за долар, газ і електрика в Європі б'ють рекорди

Понеділок, 22 серпня 2022, 22:10 -

Про рецесію. Євро вдруге з 2002 року впав до паритету з доларом США, оскільки різке зростання цін на енергоносії посилило побоювання, що великі економіки регіону прямують до рецесії

Про енергетику. Базова ціна на електроенергію в Європі підскочила на понад 25% у понеділок і вперше перевищила 700 євро за мегават-годину.

Про газ. Біржові ціни на газ у Європі вперше з березня перевищили позначку в 3000 дол за тисячу кубометрів: на тлі заяви "Газпрому" про зупинку "Північного потоку-1" через ремонт.

Про залізницю. Залізничники відновили ділянку сполучення між Україною та Молдовою в Одеській області: Березине (Україна) – Басарабяська (Молдова)

Реклама:

Про нафту. Каспійський трубопровідний консорціум, який забезпечує роботу основного маршруту для експорту нафти з Казахстану, вдруге за літо оголосив про зниження експорту нафти за заявками відправників вантажу.

Ексклюзиви ЕП

Усе по 10%: скільки коштуватиме Україні радикальна податкова реформа

Чи можливо реалізувати в умовах війни чи після неї озвучені заступником голови Офісу президента плани щодо кардинального зниження податкових ставок.

Реклама:
Реклама: