Росія завдала руйнувань Миколаєву на понад 813 мільйонів 

Неділя, 21 серпня 2022, 10:40 -
 
gettyimages

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що російські окупанти нанесли руйнувань місту на понад 813 млн гривень.

Про це він повідомив у Telegram.

"Станом на сьогодні, російські окупанти нанесли руйнувань Миколаєву на понад 813 млн грн. Загалом маємо близько 250 пошкоджених комунальних об’єктів, серед яких дитсадки, школи, лікарні, заклади культури та спорту", – зауважив мер.

Сєнкевич зазначив, що внаслідок обстрілу міста у ніч з п’ятниці на суботу ніхто не постраждав, однак пошкоджень зазнали шість житлових будинків, у яких загалом вибито понад 60 вікон. 

Реклама:

Крім того, вже опрацьовано близько 1500 звернень від жителів міста щодо пошкоджень житлових будинків. Також продовжуються роботи над тим, щоб якомога швидше відновити житло містян і підготувати його до зими.

Нагадаємо:

Станом на 1 серпня обсяг прямих збитків економіки України від пошкодження та руйнування житлових і нежитлових будівель та інфраструктури (у грошовому еквіваленті) збільшився до $108.3 млрд або 2,9 трлн гривень. 

Реклама:

Міський голова Сергій Моргунов прокоментував заходи з ліквідації наслідків теракту 14 липня у Вінниці, зазначивши, що розмір завданої шкоди росіянами становить 240 млн гривень.

Кабінет міністрів затвердив єдину форму, що фіксуватиме завдані російськими окупантами збитки житлу українців – подані раніше довідки будуть оцифровані.

Реклама: