Новини 30 червня: мита на імпортні товари повертаються, Зеленський дав старт "реєстру олігархів"

Четвер, 30 червня 2022, 22:00

Про податки. Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт №7418, який передбачає повернення мита та ПДВ на імпортні товари та розмитнення автомобілів (з 1 липня).

Про енергетику. Українська делегація атомників влаштувала демарш на міжнародній конференції МАГАТЕ у Відні під час виступу представника Росії.

Про експорт. Україна 30 червня почала експорт електроенергії до Румунії, що є початком комерційного обміну електроенергією між Україною і ЄС.

Про олігархів. Рада нацбезпеки і оборони затвердила Положення про реєстр олігархів, а президент Володимир Зеленський ввів його у дію.

Реклама:

Про російські гроші. Суд арештував корпоративні права туркомпанії, яка пов’язана з російським металургійним олігархом - прокуратура передала в АРМА арештовані активи.

Ексклюзиви ЕП

Двічі тікали від війни. Як подружжя підприємців з Маріуполя знову починає все з нуля, тепер – у Львові 

Реклама:

Історія власників невеликого сімейного бізнесу, які після руйнування двох закладів у Маріуполі почали все спочатку і відкрили Львові свій ресторан Bluefin.

Зима близько. Як підготуватися до найскладнішого опалювального сезону?

Через війну найближча зима обіцяє бути найскладнішою за всю історію України. Як українці можуть самостійно підготуватися до складного сезону?

Реклама: