Новини 16 червня: Лідери ЄС у Києві засудили морську блокаду, Coca-Cola йде з РФ

Четвер, 16 червня 2022, 22:40 -

Про компанії. Coca-Cola HBC більше не вироблятиме і не продаватиме Coca-Cola або продукцію інших своїх брендів у Росії.

Про тероризм. Служба безпеки України заблокувала діяльність комерційної структури, яка перерахувала до "бюджету" так званої "ДНР" майже 8 млн грн.

Про санкції. Французький технологічний гігант в аерокосмічній, оборонній, транспортній і безпековій галузях Thales продовжив співпрацювати з великими російськими банками попри повномасштабне вторгнення Росії в Україну та санкції, які ввели США та ЄС. Компанія заявила пресі, що продасть свій бізнес в Росії. 

Про зерно. Лідери країн Євросоюзу у ході візиту до Києва заявили, що блокада українських портів є прямим наслідком російської агресії і закликали РФ погодитися на експорт українського зерна.

Реклама:

Президент Румунії Клаус Йоганніс засудив російську блокаду українських портів та закликав міжнародну спільноту працювати разом для забезпечення безпеки перевезень.

Ексклюзиви ЕП

Зброя путіна вже не та: Росія втрачає світовий ринок озброєння

Росія втрачає статус країни-експортера військової техніки. Як можна прискорити цей процес і позбавити світ токсичної російської зброї за допомоги Заходу?

Реклама:

Житло чи авто знищила війна, а кредит залишився: як і кому держава планує списати борги

Верховна Рада пропонує допомогти українцям з кредитами на майно, яке знищила війна. Кому спишуть заборгованість, а кому заморозять?

Реклама: