Apollo Global може дати Маску кредит на купівлю Twitter – WSJ

Вівторок, 19 квітня 2022, 14:54 -

Інвесткомпанія Apollo Global Management Inc. розглядає можливість участі у спробі купити Twitter.

Про це пише The Wall Street Journal із посиланням на джерела.

За словами співрозмовників газети, компанія провела обговорення щодо підтримки можливої ​​угоди для Twitter і могла б надати Маску, який вже зробив пропозицію про покупку Twitter за $43 млрд, або іншому учаснику торгів, наприклад, приватній інвестиційній компанії Thoma Bravo, акціонерний капітал або борг для підтримки пропозиції про угоду.

Джерела додають, що Apollo, яка володіє Yahoo, також оцінює потенційну співпрацю між онлайн-медіа-компанією та Twitter.

Реклама:

Проте немає жодної гарантії, що Twitter погодиться на цю або будь-яку іншу угоду.

"Очікується, що Twitter відхилить пропозицію пана Маска в найближчі дні. Компанія планує прозвітувати про прибутки 28 квітня і тоді може детально розповісти про свою позицію", - пише газета з посиланням на джерела.

Нагадуємо:

Ілон Маск виступив із пропозицією придбати соціальну мережу Twitter за 43,4 млрд доларів після того, як відмова від місця у раді директорів дозволила йому набути більшої частки в компанії.

Повідомлялось, що у відповідь рада директорів компанії оголосила про затвердження заходу, який не дозволить комусь наростити частку в компанії понад 15%.

Маск став одним із найбільших акціонерів Twitter - бізнесменові тепер належить близько 73,4 млн звичайних акцій Twitter або частка в 9,2%.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: