Три фіналісти на посаду директора Бюро екбезпеки: що про них відомо

П'ятниця, 13 серпня 2021, 21:31
 
фото zn.ua

Конкурсна комісія з призначення директора Бюро економічної безпеки провела співбесіди з 12 кандидатами та визначилася з трьома фіналістами, яких подадуть на розгляд прем’єр-міністрові Денису Шмигалю.

Про це відомо з трансляції засідання 13 серпня.

За підсумками співбесіди кандидати набрали найвищий бал – 7, про що голова комісії Тимофій Милованов зазначив під час брифінгу.

Так, до наступного етапу відбору пройшли:

Реклама:
  • Василь Горбаль: член Ради Нацбанку та радник міністра фінансів Сергія Марченка. Працював заступником голови правління Укргазбанку, а пізніше став його власником. Був нардепом трьох скликань: з четвертого по шосте. З 2005 року був членом Партії регіонів, у 2010 році призначений Януковичем головою Львівської ОДА. У 2013-2014 роках був радником секретаря РНБО.
  • Вадим Мельник: голова Державної фіскальної служби з грудня 2020 року. Мельнику 49 років, перебував на службі у Податковій міліції 14 років. Звідти згодом перевівся на посаду керівника головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС.
    • Аттіла Ковчі: прокурор з Офісу генерального прокурора. Працював 15 років у Державній податковій адміністрації у Тернопільській області, де пройшов шлях від начальника слідчого відділення до заступника начальника управління - начальника слідчого відділу. З 2011 року до 2016 року працював у приватному секторі.

    Більше про конкурс читайте у статті ЕП: Головний у країні з економічних злочинів: хто очолить Бюро економічної безпеки?

    Нагадуємо:

    Конкурсна комісія допустила до конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки (БЕБ) 48 кандидатів - оприлюднили повний список претендентів.

    29 липня конкурсна комісія не допустила Данилюка до конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки – не підійшов диплом Університету Індіани. Глава цієї комісії – Милованов.

    З 16 червня комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки оголосила відбір кандидатур, він відкритий до 7 липня 2021 року – комісія затвердила умови конкурсу.

    Економічна правда

    Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

    Реклама: