Новини 12 серпня: мережа російських супермаркетів в Україні, "велике будівництво" в Укрзалізниці

Четвер, 12 серпня 2021, 20:00

Про супермаркети. Мережа супермаркетів Mere, яка є проектом власників російської мережі "Світлофор", з червня працює в Україні та планує розширитися до 40 точок – раніше секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов казав, що вихід мережі на український ринок неможливий.

Про "Укрзалізницю". Новий в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін заявив, що в УЗ розпочинається "Велике будівництво".

Про ДПЗКУ. Слідчі Нацпполції встановили, що службові особи ДПЗКУ вчинили розтрату майна корпорації шляхом проведення експортних операцій зернових на підконтрольні компанії-нерезиденти за заниженою вартістю і без здійснення попередньої оплати. Сума збитків, завдана держкомпанії, - понад 57 млн доларів.

Про РНБО. Президент Володимир Зеленський доручив секретарю Ради нацбезпеки та оборони Олексію Данілову підготувати засідання з питання про стан реформування лісового господарства та реалізації екологічної ініціативи "Масштабне залісення України".

Реклама:

Про Рудьковського. Офіс генпрокурора підтвердив, що дозволив підозрюваному у справі про викраденні Олега Семінського, ексміністру Миколі Рудьковському, пройти обстеження у Відні – 12 серпня він має повернутися в Україну, інформація щодо його перебування у Монако перевіряється.

Ексклюзив ЕП

Знести "хрущовки" з обличчя міст: як це буде і хто від цього виграє

Скільки в Україні аварійного житла, коли почнеться масове знесення будинків і хто заплатить за реконструкцію старих кварталів?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!