Новини 14 червня: арбітраж проти "Газпрому", скорочення в УЗ, ціни на пальне

Понеділок, 14 червня 2021, 20:00
 

Про арбітраж проти "Газпрому". Україна готова звернутися до органів конкуренції ЄС і подати позов на "Газпром" в міжнародний арбітраж через блокування транзиту газу з Центральної Азії.

Про скорочення в УЗ. За результатами оцінки управлінського персоналу Укрзалізниця вирішила оптимізувати штат працівників центрального апарату управління компанії та скоротити його на 30%.

Про ціни на пальне. Мінекономіки оприлюднило нову середню вартість дизпалива та бензинів, з якої буде вираховуватися гранична ціна реалізації пального на АЗС на середину червня.

Про МВФ. Президент Володимир Зеленський у контексті співпраці України з МВФ заявив, що несправедливо висувати до України такі ж вимоги, як до інших держав, оскільки Україна восьмий рік перебуває у стані війни і змушена по-іншому обирати пріоритетні сфери для проведення реформ.

Реклама:

Про прибуток УЗ. Травень 2021 року став другим місяцем поспіль, коли Укрзалізниця отримала прибуток – заробила 39 млн грн.

Ексклюзив ЕП:

Прощавай, пакете з пакетами? Що зміниться після заборони пластикових пакунків

З 2023 року замість поліетиленових пакетів українці повинні будуть використовувати паперові. Чи стане в країні менше пластику?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!