Мережі АЗС відновлюють продаж преміального палива після роз'яснення Мінекономіки

Понеділок, 17 травня 2021, 13:35
 

Мережі АЗС відновлюють продаж преміального палива після роз'яснення Мінекономіки, що гранична торговельна надбавка не стосується брендових бензинів і дизпалива.

Про відновлення продажів брендових бензинів і дизпалива, зокрема, повідомили SOCAR і KLO.

"SOCAR відновлює продаж преміального пальне Nano 95, Diesel Nano Extro.

Це рішення було прийнято відповідно до роз’яснення від Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства України щодо постанови Кабінету Міністрів України №474 від 14.05 про встановлення максимальної торговельної надбавки на бензини автомобільні та дизельне пальне.

Реклама:

Преміальне пальне доступне у всій мережі наших АЗК вже зараз", - повідомила прес-служба SOCAR у Facebook.

Про відновлення продажів преміальних VENTUS 95 та VENTUS Diesel після роз'яснень Мінекономіки повідомили і в мережі KLO.

Читайте також: Back in USSR: що змінить та які наслідки матиме регулювання цін на пальне

Нагадаємо:

14 травня Кабмін ухвалив постанову, якою запроваджується граничний рівень торговельної надбавки до середньої ціни дизпалива (7 грн/літр) і бензину (5 грн/літр).

Мережі автозаправних комплексів WOG та ОККО заявили, що припиняють реалізацію преміального пального у зв’язку з постановою, яка передбачає запровадження тимчасового державного регулювання цін на пальне.

Мінекономіки заявляє, що постанова Кабміну щодо встановлення максимальної торгівельної надбавки на бензин та дизельне паливо не стосується преміального пального.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: