Новини вихідних: санкції проти контрабандистів, меморандум з нафтотрейдерами

Неділя, 4 квітня 2021, 18:00

Про санкції проти контрабандистів. Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 квітня 2021 "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів".

Про договір з АЗС. Уряд схвалив проект Меморандуму про наміри щодо створення сприятливого середовища, розвитку добросовісної конкуренції на ринку нафтопродуктів і задоволенню потреб споживачів на період карантину та обмежень.

Про відшкодування ПДВ. Левову частку відшкодування ПДВ з бюджету отримують 2 галузі економіки: переробна промисловість (63,4 млрд грн у 2020 році) і торгівля і ремонт автотранспорту (47,3 млрд грн).

Про "інвестнь". Агропідприємства вже подали заявки на отримання державної підтримки інвестиційних проектів відповідно до Закону "Про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями" на суму 363 мільйони доларів.

Реклама:

Про нового члена наглядової ради Ощадбанку. Після звільнення Тараса Кириченка уряд призначив Тапанову Розу членом наглядової ради Ощадбанку.

Читайте також: Велика приватизація розблокована, НАБУ шукає Дубілета: підсумки тижня для держпідприємств.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: